Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Restorant à la carte

Restorantet në bordin e anijeve GNV propozojnë kuzhinë me shije mesdhetare, ku zona takohet me shijet ndërkombëtare me një zgjedhje të gjerë të pjatave të para, të dyta dhe ëmbëlsirave. 

Ka gjithashtu oferta të menduara ekskluzivisht pët fëmijët.

Për momentin shërbimi i restorantit à la carte në linjat e Shqipërisë është pezulluar, Mbeten aktivë shërbimet bar dhe restoranti me vetëshërbim.