Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Civitavecchia - Tunis

Libri i një traget për në / nga Tunizi

Të arrish në Tunizi është shumë e thjeshtë me GNV: bli menjëherë një biletë për udhëtimin Civitavecchia – Tunizi duke përdorur sistemin e prenotimit online, do të mund të blesh në mënyrë të sigurt e të shpejtë, duke përfituar nga ofertat GNV për në Tunizi që nuk duhen humbur.  

Tragetet GNV Civitavecchia - Tunizi ofrojnë shumë shërbime të menduara për rehatinë tënde dhe të garantojne kohë udhëtimi të pakrahasueshme: shko në vendin që ëndërron me GRANDI NAVI VELOCI, do të mund të udhëtosh me mikun tënd me 4 këmbë dhe të transportosh makinë e motor.

CIVITAVECCHIA - Tunis

Koha e tranzitit: 1g 4h 15min

 

Tunis - CIVITAVECCHIA

Koha e tranzitit: 1g 7h 30min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

RouteCommercialDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercial(Item routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)