Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Zbritja Prioritare

Udhëtoni me komoditet me GNV!

Zbritni i pari falë shërbimit të ri të “Zbritjes Prioritare GNV” dhe filloni menjëherë pushimet tuaja!

Shërbimi ofrohet përmes një kategorie të re Auto A1 (4,99 l – 1,90 h) dhe është ekskluzive e linjës  Gjenove/Palermo, Gjenove/Porto Torres, Gjenove/Olbia, Gjenove/Tunis.

Pasagjerët që kanë zgjedhur të përfitojnë nga shërbimi pranë qendrave të prenotimit do të hyjnë në anije nga zona që është e dedikuar për ta dhe do të hyjnë në fund të procesit të hyrjes në anije.

Shërbimi i “Zbritjes Prioritare” ka një kosto shtesë prej 25 € për automjet/seksion.

Disponueshmëri e kufizuar.