Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Porti i Mahón (Menorca)

Të gjithë tragetet për/nga Mahón nga GNV

Propozimet tona të udhëtimit

Çmimi per 1 të rritur në poltron apo kalim i thjeshtë, vetëm vajtje dhe përveç automjetit.

Kontaktet e zyrës së biletave

Email: bookmenorca@gnv.it
Telefonit: +34 683416848

Orari i zyrës së biletave

Nga e hëna në të premte nga ora 08:00 deri në 13:00 - Me nisje të anijes nga ora 05:00
E shtune 08:00 -12:00 - Me nisjen e anijes hapet nga ora 05:00
Të dielën nga ora 17:30 deri në 19:30