Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Porti i Napolit (Kampania)

Të gjitha tragetet GNV për/nga Napoli

Zgjidh një prej trageteve Palermo-Napoli të GRANDI NAVI VELOCI dhe arri në destinacionin tënd me çmime të mira. Linja Napoli-Palermo dhe Napoli - Termini Imerese lidh qytetet me një histori mijëravjeçare: e para, me qendrën e saj historike të shpallur një sit i Trashëgimisë Botërore nga UNESCO; i dyti, nyje antike kulturore dhe tregtare ndërmjet Perëndimit dhe Azisë është sot ndër qytetet më të mëdha të Mesdheut.

GNV, në bashkëpunim me Snav, të ofron mundësinë të nisesh nga porti i Napoli-t për të arritur Palermo-n. Këshillohu me kalendarin e nisjeve të përditësuar gjithmonë që të mund të organizosh udhëtimin tënd.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

PortDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getPortDetails(Item portDetails) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.PortDetails() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)

Zbuloni Napolin

Çfarё tё vizitoni

Napoli, kryeqendra e Kampanias, ёshtё njё qytet i pasur si nё histori ashtu edhe me atraksione tё njё bukurie tё rrallё. Ky qytet ka shumё pёr tё parё, por nё asnjё menyrё nuk duhet te largoheni nga Napoli pa vizituar mё parё Maschio Angioino, Piazza del Plebiscito dhe Castel dell’Ovo, kёshtjella nё breg tё detit nga tarraca e se cilёs mund tё shijoni pamjet e portit dhe tё Vezuvit. Po ashtu, mos e lini pa e realizuar edhe udhёtimin nёpёr Napolin e nёndheshёm, njё shёtitje nёpёr Spaccanapoli – rruga qё ndan qytetin nё vijё te drejtё – dhe njё vizite nё gёrmimet arkeologjike tё Pompeit.

Ku tё flini

Pёr tё vizituar qytetin e Napolit, ёshtё e kёshillueshme tё sistemoheni nё qendrёn e qytetit. Duke u vendosur pranё Galleria Umberto I apo afёr Piazza del Plebiscito, ju mund tё mbёrrini lehtёsisht nё vendet kryesore turistike tё qytetit.

 
Çfarё tё hani

Nuk mund tё largoheni nga qyteti pa provuar sё pari picёn dhe sfoliatelёn (ёmbelsirё me petё tё holla), dy simbolet e kuzhinёs napoletane. Ku mund t’i shijoni? Nёse doni tё shijoni picёn e vёrtetё napoletane, qё gatuhet vetёm me domate, borzilok dhe djath mocarele bualli, ju kёshillojmё tё drejtoheni kah Via dei Tribunali, ku gjenden disa nga piceritё mё tё mira tё qytetit. Ndёrsa, pёr sfoliatelet, besojuni pasticerive qё do tё gjeni nё Galleria Umberto I dhe lejojeni veten tё pushtoheni nga peta krokante me mbushjen e saj tё shijshme.