Udhёtim me fёmijё

Nuk ke gjetur përgjigjen që kërkoje? Për të kërkuar informacion të mëtejshëm, kliko këtu

Pёr udhёtimet kombёtare, Shqipёri ose Spanjё: FOSHNJE nga 0 deri pa mbushur 4 vjeç, FËMIJË nga 4 deri pa mbushur 12 vjeç.
Pёr Marokun: FOSHNJE nga 0 deri pa mbushur 2 vjeç, FËMIJË nga 2 deri pa mbushur 12 vjeç.
Pёr Tunizinё: FOSHNJE nga 0 deri pa mbushur 2 vjeç, FËMIJË nga 2 deri pa mbushur 15 vjeç.

Personeli i GNV vё nё dispozicion nё bord gjithçka ёshtё e nevojshme pёr fёmijёt: karrige pёr t’i ushqyer, krevate tё vegjёl, ngrohёs biberoni, mbrojtje anёsore krevati si edhe vende tё posaçme pёr tё ndёrruar foshnjen tuaj.
Shёrbimi ёshtё falas, nuk rezervohet, varet nga numri dhe duhet tё kёrkohet tek recepsioni.


Ju kёrkojmё, nё kёtё rast, tё rezervoni vetёm pasagjerёt e tjerё dhe tё shtoni falas fёmijёn, kur tё ketё lindur, duke na kontaktuar nё numrin +39 010 2094591.