Udhёtim me kafshё

Nuk ke gjetur përgjigjen që kërkoje? Për të kërkuar informacion të mëtejshëm, kliko këtu

Po, ёshtё e mundur tё udhёtoni me kafshёt shtёpiake duke i vendosur nё rezervimin e biletёs.
Konsiderohen kafshё shtёpiake tё gjitha kafshёt qё mund tё mbahen rregullisht nё pёrputhje me normat ligjore nё fuqi nё vendin pёrkues tё pasagjerit.
Pёr qentё dhe macet parashikohen vendqёndrime tё pёrashtatshёm, kafshёt e tjera (lepuj, zogj dhe minjtё shtёpiakё  etj.) duhe tё udhёtojnё nё kafazet nё pronёsi tё pasagjerit.
Pёrjashtohet  hyrja e tyre nё kabinё, me pёrjashtim tё kabinave “miqtё  me 4 putra”, nё sallёn e kolltuqeve dhe nё sallat e pёrbashkёta; lejohen nё urat e jashtme tё tragetit, ku mund tё shёtisin tё qetё bashkё me pronarёt e tyre nё zonat e pёrcaktuara.

Për më shumë informacion vizitoniUdhёtim me kafshё.