Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Porti i Ibizës (Ishujt Balearik)

Të gjitha tragetet për/nga Ibiza me GNV

Propozimet tona të udhëtimit

Çmimi per 1 të rritur në poltron apo kalim i thjeshtë, vetëm vajtje dhe përveç automjetit.

BarcelonëSpanjë- Ibiza Spanjë

Duke filluar nga

€ 14

KOHA E UDHËTIMIT*

9h 0m Direkt

/ 13h 45m Palma di Maiorca


Duke filluar nga

€ 14

KOHA E UDHËTIMIT*

7h 45m Direkt

Palma di MaiorcaSpanjë- Ibiza Spanjë

Duke filluar nga

€ 19

KOHA E UDHËTIMIT*

3h 45m Direkt


Duke filluar nga

€ 0

KOHA E UDHËTIMIT*

3h 45m Direkt

ValenciaSpanjë- Ibiza Spanjë

Duke filluar nga

€ 21

KOHA E UDHËTIMIT*

14h 15m Palma di Maiorca


Duke filluar nga

€ 21

KOHA E UDHËTIMIT*

5h 0m Direkt

Kontaktet e zyrës së biletave

Email: bookibiza@gnv.it
Telefonit: +34 674104150

Orari i zyrës së biletave

Nga e hëna në të premte nga ora 09:00 deri në 17:30 - Me nisjen e anijes hapet 4 orë para nisjes
E shtune 09:00 -14:30 - Me nisjen e anijes hapet 4 ore perpara nisjes
Vetëm të dielën me hapjen e nisjes së anijes 4 orë para hapjes