Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Gjenove - Tunis

Libri i një traget për në Tunizi

Zgjidh GRANDI NAVI VELOCI dhe nisu drej zbulimit të jashtëzakonshëm të bukurisë së Tunizisë: sistemi i prenotimit të GNV është i sigurt dhe i shpejtë dhe në fare pak klikime do të jesh gati për t’u nisur për pushimet e tua të ëndërruara!

GNV operon në linjën Genova-Tunizi dhe të ofron shumë oferta tragetesh të menduara fiks për ty. Zbulo të gjitha shërbimet eskluzive të gatshme: psh. mund të nisesh me mikun tënd me 4 këmbë falë nismës "Pets, Welcome on board" dhe të transportosh automjetin tënd ose motorrin në traget.

Gjenove - Tunis

Koha e tranzitit: 22h 30min

 

Gjenove - Tunis

Koha e tranzitit: 22h 30min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

GjenovёLiguria- Tunizi Tunizi

Duke filluar nga

€ 101

KOHA E UDHËTIMIT*

23h 45m Direkt


Duke filluar nga

€ 92

KOHA E UDHËTIMIT*

23h 45m Direkt

Destinacionet e udhëtimit

Mësoni më shumë për portet tona