Shёrbime shtesё

Nuk ke gjetur përgjigjen që kërkoje? Për të kërkuar informacion të mëtejshëm, kliko këtu

Shёrbimi Ç’regjistrim i Vonёt (Late Check Out) parashikon qё kabina duhet tё lirohet 15 minuta para futjes nё radё tё anijes.
Shёrbimi ofrohet nёpёrmjet njё kategorie tё re sistemimi: Kabina e brendshme 4 krevate LC, Kabina me pamje nga deti 3 krevate LC, Suita familjare LC.
Shёrbimi parashikon njё pagesё shtesё nё krahasim me kabinёn normale pёrkatёse.
Shёrbimi ofrohet nё linjat Gjenovё-Palermo, Gjenovё-P. Torres, Gjenovё-Tuniz, Napoli-Palermo dhe m MN Excelsior, La Superba, La Suprema, Excellent, Cristal, Adriatico dhe Rhapsody, dhe ёshtё i kufizuar nё numёr.

Shёrbimi Zbritje me Prioritet ju ofron mundёsinё tё zbrisni ndёr tё parёt me automjetin tuaj nga anija.
Shёrbimi ofrohet vetёm pёr automjetet e kategorisё A1 (4,99 – 1,90 h).
Do tё jetё i disponueshёm pёr njё kategori tё re AUTOMJETE (L<5.00 H<1.90) ME PRIORITET.
Automjeti me zbritje me prioritet do tё hipё i fundit nё anije.
Me pёrjashtim tё drejtuesit, pasagjerёt e tjerё mund tё hipin nё bord.
Njё zonё e caktuar do tё jetё nё dispozicion tё automjeteve me kёtё shёrbim.
Gjatё regjistrimit (check-in), do ju jepet njё karton ngjyrё portokalli qё pasagjeri duhet ta vendosё nё xhamin e automjetit, kartoni do t’i tёrhiqet para hipjes nё anije.
Shёrbimi parashikon njё kosto shtesё nё krahasim me çmimin e pёrcaktuar pёr kategorinё e automjetit.
Numri ёshtё i kufizuar. Shёrbimi nё fjalё ofrohet nё linjat Gjenovё-Palermo, Gjenovё-P. Torres, Gjenovё-Olbia, Gjenovё-Tuniz.