Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Gjenove - Porto Torres

Rezervoni një traget nga / në Sardenjë

Zgjidh GNV dhe prenoto menjëherë tragetin nga Genova në Porto Torres (Sardegna): sistemi i prenotimit është i shpejtë dhe intuitiv, mund të blesh një biletë me pak hapa dhe të nisesh për pushimet e përsosura.
Plazhe si në ëndërr, peisazhe që të lënë pa frymë dhe natyrë jo e ndotur: Sardegna ka qenë gjithmonë një ndër vendet më të dashura të turistëve të të gjithë botës që çdo vit vendosin t’i kalojnë pushimet e tyre në këtë parajsë natyrore.

Flota e GRANDI NAVI VELOCI operon në linjën Genova – Porto Torres dhe vë në dispozicion të udhëtarëve të saj shumë ulje që nuk duhen humbur: zbulo të gjitha ofertat për në Sardegna!
Me GNV mund të kursesh dhe të shfrytëzosh një shërbim të sigurt dhe efikas me një çmim të ulët.

Flota e GRANDI NAVI VELOCI operon në linjën Genova – Porto Torres dhe vë në dispozicion të udhëtarëve të saj shumë ulje që nuk duhen humbur: zbulo të gjitha ofertat për në Sardegna! 

Me GNV mund të kursesh dhe të shfrytëzosh një shërbim të sigurt dhe efikas me një çmim të ulët.

Gjenove - PORTO TORRES

Koha e tranzitit: 12h 30min - 13h 45min

PORTO TORRES - Gjenove

Koha e tranzitit: 12h 30min - 13h 45min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

GjenovёLiguria- Porto Torres Sardenja

Duke filluar nga

€ 26

KOHA E UDHËTIMIT*

12h 30m Direkt


Duke filluar nga

€ 30

KOHA E UDHËTIMIT*

12h 30m Direkt

Destinacionet e udhëtimit

Mësoni më shumë për portet tona