Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Barcelona - Tangier

Udhëtoni me GNV në rrugë Barcelona - Tangier

Zgjidh GNV për udhëtimet në linjën Barcelona-Tangier. Prenoto online biletën e tragetit dhe nisu menjëherë për pushimet që ke ëndërruar gjithmonë: Spagna dhe Maroku të presin!

Prenoto menjëherë tragetin Barcelona-Tangeri, veprimet janë të thjeshta e intuitive: në pak sekonda arrin bileta për të nisur udhëtimin e ëndrrave të tua. Para se të vazhdosh konsulto ofertat për Marok në dispozicion dhe zbulo si të udhëtosh duke kursyer. Flota e GRANDI NAVI VELOCI do të të shoqërojë në zbulimin e dy qyteteve tërheqëse, të pasura me kulturë dhe tradita.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

RouteCommercialDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercial(Item routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)