Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Udhëtimi me kafshë

Kafshёt tuaja nё tragetёt GNV: kёshilla pёr udhёtimin

Udhëtoni me mikun tuaj të ngushtë me 4 putra: në bord të GNV kafshët janë të mirëpritura!
Përveç sistemimit në kabinat normale, mund të zgjidhni edhe Kabina Miqtë me 4 putra.

Sigurohuni që të keni gjithmonë:

  • kartën shëndetësore
  • ushqim të mjaftueshëm
  • mbajtëse ushqimi dhe uji
  • maskë
  • qafore dhe litar
  • lopatë dhe qeska higjenike

Siguria e mikut tënd është e rëndësishme: gjatë udhëtimit mos ja hiqni kurrë grykoren dhe qaforen ku keni shënuar numrin tuaj të telefonit. Merrni në udhëtim një fotografi të mikut tuaj: do të jetë me e lehtë për ta gjetur nëse do të humbasë!

Mos harroni, nuk po udhëtoni vetëm! Kërkoni zonat e ecjes të përcaktuara për mikun tuaj dhe respektoni pasagjerët e tjerë që nuk ju njohin. Në zonat e përbashkëta mbani mikun tuaj gjithmonë në zinxhir dhe, nëse është e detyrueshme, vërini dhe maskën.

Para se të niseni për udhëtim, dërgojeni mikun tuaj të vogël tek veterineri, për t’u siguruar nëse është në gjëndje të mirë shëndetësore. Vizita tek veterineri është e rëndësishme për të marrë dokumentet e nevojshme për të përballuar udhëtimin.

Gjatë vizitës tek veterineri do të kontrollohen:

  • vaksinimi bazë (kundër lisë, hepatitit, leptospirozës, parvovirozës)
  • vaksinimi kundër tërbimit (nëse është i nevojshëm)
  • trajtimi për krimbat dhe ai kundër parazitozës së zorrëve
  • trajtimet antiparazitare kundër pleshtave dhe këpushave

Qen shoqërues për të verbërit: kontakto pmr@gnv.it