Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Mënyra të pagesës

Të blesh një biletë GNV nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë!

Mund të blesh biletën tënde:

  • Online në sitin www.gnv.it
  • Nëpërmjet Contact Center GNV (tel. +39 010 2094591)
  • Pranë biletarive të porteve GNV
  • Pranë Agjensive të Udhëtimeve

Blerja e biletës mund të bëhet me mënyrat e pagesës si vijon:

  • Në sportel: me kartën e kreditit, kesh, çek qarkullues, fletë pagese DKV, UTA dhe Multicard.
  • Online: me Visa, Master Card, Visa Elektron, American Express, PayPal, Findomestic