Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Porti i Palermos (Sicili)

Të gjitha tragetet GNV për/nga Palermo

Me tragetet për në Siçili GRANDI NAVI VELOCI lidh Palermon me portet e Genova-s,Civitavecchia-s, Napoli-t, dhe Tunizisë. Zgjidh ofertat më të mira GNV dhe nisu për të zbuluar një ndër qytetet më të bukura siçiliane. Arri Palermon me anije dhe zbulo historinë njeqindvjeçare të një territori që mbart me vete gjurmë të të gjitha ndikimeve kulturore dhe artistike të popujve që e kanë dominuar; shumëllojshmëria e pasurive arkitektonike e bëjnë Palermon një ndër qytetet më të dashura dhe më të vizituara të Jugut të Italisë. Prenoto menjëherë biletën tënde online me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

Propozimet tona të udhëtimit

Çmimi per 1 të rritur në poltron apo kalim i thjeshtë, vetëm vajtje dhe përveç automjetit.

GjenovёLiguria- Palermo Sicilia

Duke filluar nga

€ 58

KOHA E UDHËTIMIT*

20h 30m Direkt


Duke filluar nga

€ 55

KOHA E UDHËTIMIT*

20h 30m Direkt

CivitavekiaLazio- Palermo Sicilia

Duke filluar nga

€ 50

KOHA E UDHËTIMIT*

13h 30m Direkt


Duke filluar nga

€ 60

KOHA E UDHËTIMIT*

13h 45m Direkt

NapoliCampania- Palermo Sicilia

Duke filluar nga

€ 27

KOHA E UDHËTIMIT*

11h 0m Direkt


Duke filluar nga

€ 30

KOHA E UDHËTIMIT*

11h 0m Direkt

PalermoSicilia- Tunizi Tunizi

Duke filluar nga

€ 37

KOHA E UDHËTIMIT*

12h 0m Direkt


Duke filluar nga

€ 37

KOHA E UDHËTIMIT*

12h 0m Direkt

Koha e imbarkimit per linjat kombetare:

Prezantimi ne imbarkim: 2h para nisjes 

Hapja dhe Mbyllja e checkin:

Mbyllja e checkin 30min para nisjes

Koha e imbarkimit per linjat nderkombetare:

Prezantimi ne imbarkim me automje: 5h para nisjes
Prezantimi ne imbarkim pa automjeti: 4h para nisjes

Hapja dhe Mbyllja e checkin:

Mbyllja e checkin 120 min para nisjes

Me të mbërritur në port

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

Adresa dhe orari i hapjes së biletave dhe portit

Adresa e portit: Calata Marinai d'Italia
Adresa e zyrës së biletave:Calata Marinai d'Italia

Kontaktet e zyrës së biletave

E-mail: palermo@gnv.it
Telefonit: +39 091 60726162

Orari i zyrës së biletave:

Nga e hëna në të premte nga ora 06:10 deri në nisjen e anijes (dimër 23:00 - verë 21:00)
E shtuna nga ora 06.10 deri në orën 12.00 dhe nga ora 16.10 pas nisjes së anijes (dimër 00.00 - verë 21.00)
Të dielën nga ora 06.10 deri në 12.00 dhe nga ora 14.10 deri në fund të operacioneve tregtare (fundi i zbarkimit të anijes nga Genova në dimër - 21.00 në verë)

Zbuloni Palermon

Çfarё tё vizitoni

Palermo, kryeqendra siciliane, ёshtё njё qytet me histori tё pasur qё u ofron vizitorёve monumente tё panumёrta pёr tё vizituar, ndёr tё cilat Kupola e Pallatit Arabo-Norman, qё gjendet brёnda Pallatit tё Normanёve dhe Katakombet mahnitёse tё Manastirit tё Kapuçinёve. Por, mos harroni tё bёni edhe njё shёtitje nёpёr tregjet e njohura tё qytetit, si Ballarò e Vucciria, ku mund tё shijoni aromёn e Palermos. Tradita e tregjeve tё hapura nё kёtё qytet ёshtё e rrёnjosur qysh herёt nё histori dhe ende tё magjeps me bukurinё e saj.

Ku tё flini

Pёrsa i perket akomodimit, Palermo ofron zgjedhje tё pafundme duke nisur prej hoteleve, bed&breakfast dhe apartamente, duke plotёsuar kёshtu tё gjitha kerkesat tuaja. Pёr tё vizituar qetёsisht qytetin, ju kёshillojme tё zgjidhni pjesёn qёndrore tё qytetit, nё mёnyrё qё tё jeni nё afёrsi tё atraksioneve turistike.