Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Shopping

Në bordin e GNV mund të bësh shopping pranë pikave të dedikuara të shitjes.

Shopping Center i trageteve ofron mundësinë për të blerë lojëra dhe artikuj për fëmijë, por edhe veshje, parfumeri, artikuj për higjenën personale, gazeta, snack, libra, cigare, sende të tjera.

Në linjat Extra UE janë të pranishme duty free, ku mund të blihen pije alkolike, duhan dhe parfume me çmime shumë të leverdisshme.