Zbuloni ofertën

Zbuloni ofertat tona të udhëtimit tani

myGNV

Me myGNV grumbullon pikë duke udhëtuar dhe fiton ulje të jashtëzakonshme! Përgatitu për të lundruar në një det avantazhesh: do të grumbullosh pikë duke blerë bileta dhe do të përfitosh një kthim parash prej 20% në udhëtimin tënd të radhës, përveç shumë uljeve të reja në bord!

Mekanizmi është i thjeshtë: sa më shumë të udhëtosh, aq më shumë do fitosh! Grumbullon një pikë çdo 10 euro shpenzime në bileta GNV (për shembull një biletë prej 100 Euro jep të drejtën për të përfituar 10 pikë). Kur arrihen nivelet e parashikuara nga rregullorja do të kesh të drejtë për ulje ekskluzive që mund të përdoren për të gjitha udhëtimet e tua.

Regjistrohu menjëherë në myGNV, është falas i thjeshtë e i shpejtë. Merr promocionet tona speciale dhe përfito bileta me ulje çmimi! Klikoni në "REGJISTROHU MENJEHERE" dhe lëreni veten të shpërbleheni!

 

Për ty shumë ulje çmimi ekskluzive

Me regjistrimin në myGNV do të marrësh ulje çmimi ekskluzive dhe oferta speciale të dedikuara vetëm ty. Gjithashtu, sa më shumë të udhëtosh, aq më shumë fiton.

Mekanizmi është shumë i thjeshtë: Mblidh një pikë çdo 10 euro shpenzim në bileta GNV (për shembull një biletë që kushton 100 Euro të jep të drejtën e 10 pikëve). Me arritjen e kufijve të parashikuar nga rregullorja do të kesh të drejtë të përfitosh ulje çmimi ekskluzive për t’i përdorur për të gjitha udhëtimet e tua.