Oferta Sicilia

Con le Offerte GNV aumenti la scelta e il risparmio

Me oferta traget nga anije të mëdha FAST ju mund të arrijnë Sicilinë me çmime të përballueshme, duke filluar nga qyteti më i afërt për ju. Përveç rrugëve në / nga Palermo, GNV është gjithashtu aktiv në rrugën Civitavecchia-Termini Imerese, duke u bashkuar në këtë mënyrë.

Sicili me portet kryesore të Italisë. Shpejtësia e anijeve ju lejon të bëni udhëtime ditore gjatë gjithë vitit, dhe në sajë të shërbimit ofron GNV e lidhjeve detare në Sicili është e garantuar me çmime shumë konkurruese.Ofertat: Napoli - Palermo

Napoli - Palermo
duke nisur nga 168€

Prenoto udhëtimin tënd në Siçili me linjën Napoli-Palermo. Tarifa i referohet një udhëtimi vetëm vajtje për 2+2 fëmijë të rritur në kabinë me makinë, taksat e përfshira. Numri i biletave i kufizuar.

PRENOTO TANI
Ofertat: Genova - Palermo

Genova - Palermo
duke nisur nga 181€

Prenoto udhëtimin tënd në Siçili me linjën Genova-Palermo. Tarifa i referohet një udhëtimi vetëm vajtje për 2 të rritur në kabinë me makinë, taksat e përfshira. Numri i biletave i kufizuar.

PRENOTO TANI
Ofertat: Genova - Palermo bambini gratis

Genova - Palermo
Fëmijët udhëtojnë falas*

Fëmijët udhëtojnë falas *
*Taksat e përjashtuara. Promocion i vlefshëm për fëmijët nën moshën 12 vjeç.
Me linjën Genova - Palermo përjashtohen nga promocioni periudhat nga 27/7 deri më 05/08
Me linjën Palermo - Genova përjashtohen nga promocioni periudhat nga 17/8 deri më 02/9.

PRENOTO TANI