BARI – DURRËS


Zgjidh GNV dhe bli udhëtimin tënd me linjën Bari - Durrës.

Zgjidh GNV dhe bli udhëtimin tënd me linjën Bari - Durrës. Konsulto online zgjidhjet e mundshme në këtë linjë dhe shko në Shqipëri, një vend në rilindje të plotë, i pasur me zona arkeologjike interesante, bukuri natyrore dhe qytete të gjallë.
Grandi Navi Veloci të siguron prakticitetin dhe funksionalitetin maksimal, duke të ofruar mundësinë për të imbarkuar makinën për të lëvizur lirista në destinacion. Blerja online e biletës është e thjeshtë dhe e shpejtë: ndiq procedurën dhe prenoto tragetin me pak veprime.

 

  • Bari-Durres Koha e udhëtimit: 11h

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim