Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Punojme per t’ju garantar kushtet me te mira per prerjen e biletes.

Rinovojmë angazhimin tonë që të të garantojmë më shumë mundësi.

Edhe këtë vit rinovojmë politikën tonë tregtare fleksibël!

Nga data 24/01/23, nëse brenda datës 13/02/23 blen një biletë për çfarëdo destinacioni GNV dhe për udhëtime deri në shtator 2023, do të kesh:

 • MUNDËSI për të blerë dhe programuar udhëtimin tënd me anulimin falas të biletës* (deri në 20 ditë para nisjes) në të gjitha linjat.

Apo

 • Mundësi për të blerë me Parashitje*, duke dhënë si kapar vetëm 30% të vlerës totale të biletës (minimum 50,00 €). Parashitja nuk mund të modifikohet ose të anulohet dhe, nëse nuk e konfirmon, do ta humbasësh të gjithë vlerën e paguar. Penalitetet e anulimit për biletat e blera me parashitje do të zbatohen në bazë të politikës në fuqi në momentin e pagesës, d.m.th. kur konvertohet në biletë përfundimtare.

Ju kujtojme:

për biletat e lëshuara nga 10/01/2023 deri në 23/01/2023, parashitjen parapaguan vetëm 20% dhe anulimin falas të biletës deri në 20 ditë para nisjes në të gjitha linjat, pertej ditës së 20 do te aplikohen penalet si me poshte:

 • 30% nga 19 dite deri  4 dite perpara nisjes.
 • 50 % nga 3 dite deri  2 ore perpara nisjes
 • 100% me pak se  2 ore nga nisja
 • 100% mbi shumen e hedhur  si parashitje ende te pa konvertuar ne bilete

për biletat e lëshuara nga 06/12/2022 deri në 09/01/2023, parashitjen parapaguan vetëm 20% dhe anulimin falas të biletës deri në 14 ditë para nisjes në të gjitha linjat, pertej ditës së 14 do te aplikohen penalet si me poshte:

 • 30% nga 13 dite deri 4 dite perpara nisjes.
 • 50 % nga 3 dite deri 2 ore perpara nisjes
 • 100% me pak se 2 ore nga nisja
 • 100% mbi shumen e hedhur si parashitje ende te pa konvertuar ne bilete

-për biletat e lëshuara nga 24/11/2022 deri në 05/12/2022, parashitjen parapaguan vetëm 10% dhe  anulimin falas të biletës deri në 14 ditë para nisjes në të gjitha linjat, pertej ditës së 14 do te aplikohen penalet si me poshte:

 • 30% nga 13 dite deri  4 dite perpara nisjes.
 • 50 % nga 3 dite deri  2 ore perpara nisjes
 • 100% me pak se  2 ore nga nisja
 • 100% mbi shumen e hedhur  si parashitje ende te pa konvertuar ne bilete

-për biletat e lëshuara nga 24/10/2022 deri në 23/11/2022, parashitjen parapaguan vetëm 10% dhe anulimin falas të biletës deri në 7 ditë para nisjes në të gjitha linjat, pertej ditës së 7 do te aplikohen penalet si me poshte:

 • 30% nga 6 dite deri  4 dite perpara nisjes.
 • 50 % nga 3 dite deri  2 ore perpara nisjes
 • 100% me pak se  2 ore nga nisja
 • 100% mbi shumen e hedhur  si parashitje ende te pa konvertuar ne bilete

Për biletat e lëshuara nga 7/06/2022 deri në 23/10/2022 në linjat nga/për Marok, Tunizi, në linjën Gjenovë-Barcelonë dhe për biletat e lëshuara nga 21/06/2022 deri në 23/10/2022, në linjat nga/për Sicili, Sardenjë dhe Balear, zbatohen këto penalitete anulimi:

 • 25% nga momenti i rezervimit deri në 20 ditë para nisjes
 • 30% nga 19 ditë deri në 4 ditë para nisjes.
 • 50% nga 3 ditë deri në 2 orë para nisjes
 • 100% më pak se 2 orë nga nisja
 • 100% mbi paradhënien e parashitjes ende jo e konvertuar 

Book now

Shënime: *Për më shumë informacion, shih Kushtet e Përgjithshme