LAJM

GNV informon: aktivitete të jashtëzakonshme të menaxhimit të emergjencës COVID-19 dhe te dhënat për politikën e re të anullimit dhe të zëvendësimit
INFO
EksploroniZgjeroj

Tragete Termini Imerese (Sicilia)

Udhëto me tragete GRANDI NAVI VELOCI nga/për në Termini Imerese në linjën që lidh portin siçilian me atë të Civitavecchia-s. Mos humb ofertat e trageteve Sicilia të GNV dhe nisu për pushimet e tua në këtë tokë të mrekullueshme. Kur flitet për Siçilinë mendohet për detin, për brigjet e saj, për pasurinë enogastronomike, por ka edhe më shumë: Siçilia është mbi të gjitha një pasuri kulturore në qiell të hapur, një ishull sugjestiv, e pasur me histori dhe kulturë njëqindvjecare. Zbulo të gjitha bukuritë e këtij rajoni, nisu me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.