LAJM

GNV informon: aktivitete të jashtëzakonshme të menaxhimit të emergjencës COVID-19 dhe te dhënat për politikën e re të anullimit dhe të zëvendësimit
INFO
EksploroniZgjeroj

Tragete Olbia (Sardegna)

Tragetet për Olbia të GRANDI NAVI VELOCI ju çojnë në zemër të pjesës verilindore të bregut të Sardenjës. Anijet GNV operojne në linjën Gjenovë – Olbia dhe ofrojnë të gjitha shërbimet dhe komoditetet e anijeve për kroçera me një çmim të pakrahasueshëm.

Qyteti i bukur i Olbias është vetëm fillimi i udhëtimit tuaj. Në pak kilometra ju do të mbërrini në plazhet e mrekullueshme të Costa Smeralda dhe të Arkipelagut Maddalena Rezervoni menjëherë tragetin tuaj dhe nisuni për në Sardenjë me GNV!

Udhëtimi zgjat deri në hyrjen e pilotit në portin e destinacionit. Pritjet e mundshme gjatë zbritjes nuk janë në kompetencë të Transportuesit.