LAJM

GNV informon: aktivitete të jashtëzakonshme të menaxhimit të emergjencës COVID-19 dhe te dhënat për politikën e re të anullimit dhe të zëvendësimit
INFO
EksploroniZgjeroj

Tragete Porto Torres (Sardegna)

Tragetet për në Porto Torres të ANIJE Të MëDHA E Të SHPEJTA çojnë në zbulimin e një prej territoreve më tërheqëse të Sardegna-s. Anijet GNV që veprojnë në linjën Genova-Porto Torres ofrojnë të gjitha shërbimet dhe rehatinë e anijeve kroçera me çmime të mira.

Porto Torres, qytet i pasur me histori dhe kulturë, është i famshëm në botë për bukurinë e plazheve të tij dhe për pasurinë e parqeve dhe rezervave, me Santuario dei Cetacei dhe Parkun Kombëtar të Asinara. Prenoto menjëherë tragetin tënd, nisu për në Sardegna me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim