LAJM

GNV informon: aktivitete të jashtëzakonshme të menaxhimit të emergjencës COVID-19 dhe te dhënat për politikën e re të anullimit dhe të zëvendësimit
INFO
EksploroniZgjeroj

Tragete Nador (Marok)

GRANDI NAVI VELOCI vë në dispozicion tragetet e saj për në Marok me linjën e re Nador-Sète (Francë). Zbulo këtë perlë të Mesdheut dhe mos humb offerta që GNV ka menduar për ty!

Të vizitosh Nador-in do të thotë të zbulosh një qytet të qeshur bregdetar, karakterizuar nga plazhe tërheqëse dhe nga “Zoco”, tregu karakteristik në të cilin mund të gjendet gjithcka, bashkë me kulturën dhe historinë e shumtë , të vëna në zbatim nga arkitektura e pasur islamike. Prenoto menjëherë tragetin tënd per në Marok!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.