LAJM

GNV informon: aktivitete të jashtëzakonshme të menaxhimit të emergjencës COVID-19 dhe te dhënat për politikën e re të anullimit dhe të zëvendësimit
INFO
EksploroniZgjeroj

Tragete Sète (Francë)

Prenoto tragetin tënd GNV për në Francë (Sète) me nisjen nga Maroku, dhe nisu drejt zbulimit të vendeve tërheqëse dhe sygjestionuese.

Sète nuk është e famshme vetëm për faktin se është porti i dytë i Francës në Mesdhe pas Marsejës, por edhe për dritën e saj të vecantë dhe për kanalet karakteristike që i kanë dhënë nofkën “Venezia e Linguadoca”. Përfitoni nga linja e re Marok - Francë për pushime në zbulimin e vendeve dhe kulturave të pasura me tradita.

Tangeri-Sète (direkte): Për nisjet nga Tangeri në orën 15.00, 18.00 dhe në orën 21.00 mbërritja në Sète është parashikuar në orën 9.00 të dy ditëve më pas.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.