LAJM

GNV informon: aktivitete të jashtëzakonshme të menaxhimit të emergjencës COVID-19 dhe te dhënat për politikën e re të anullimit dhe të zëvendësimit
INFO
EksploroniZgjeroj

Tragete Bari (Puglia)

Nisu nga Bari me tragetet GNV dhe arri Shqipërinë me flotën ANIJE Të MEDHA E Të SHPEJTA

Mbërri me traget në Bari dhe vizito vendin magjepses puljes, zbulo Kishat e tij të shumta, vijën përgjatë detit dhe peisazhet magjepsëse.

Prenoto menjëherë biletën tënde me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.