TRAGETE NADOR (MAROK)

Tragete Francë-Marok të GNV

GRANDI NAVI VELOCI vë në dispozicion tragetet e saj për në Marok me linjën e re Nador-Sète (Francë). Zbulo këtë perlë të Mesdheut dhe mos humb offerta që GNV ka menduar për ty!

Të vizitosh Nador-in do të thotë të zbulosh një qytet të qeshur bregdetar, karakterizuar nga plazhe tërheqëse dhe nga “Zoco”, tregu karakteristik në të cilin mund të gjendet gjithcka, bashkë me kulturën dhe historinë e shumtë , të vëna në zbatim nga arkitektura e pasur islamike. Prenoto menjëherë tragetin tënd per në Marok!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
  • Sèter-Nador (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 42h 45m

    Prenoto Tani
  • Nador-Sète Koha e udhëtimit: 39h 45m

    Prenoto Tani
  • Barcelona-Nador Koha e udhëtimit: 28h 45m

    Prenoto Tani

KOHË IMBARIKIMI

Imbarkimi:4h para nisjes

ME TË MBËRRITUR NË PORT

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA NADOR

Nga e hëna në të djelë: Vetëm në rast veprimi të anijes nga 5 orë më parë deri në nje orë pas nisjes së anijes.

Check-in

Për të bërë check-in pasagjerët duhet të paraqiten të paktën dy orë para nisjes, bashkë me biletën e udhëtimit dhe dokumentat e nevojshëm.


Ndez navigatorin satelitar

SELI Në NADOR

ZYRA DHE BILETARI TË PORTIT: NAVIFRET S.A ROUTE DE PORT B.P. 91 62050 BENI-ENZAR PAR NADOR
Tel. +212536608618 /+212536608697
Fax: +212536608698