TRAGETE SÈTE (FRANCË)

Tragete Marok-Francë të GNV

Prenoto tragetin tënd GNV për në Francë (Sète) me nisjen nga Maroku, dhe nisu drejt zbulimit të vendeve tërheqëse dhe sygjestionuese.

Sète nuk është e famshme vetëm për faktin se është porti i dytë i Francës në Mesdhe pas Marsejës, por edhe për dritën e saj të vecantë dhe për kanalet karakteristike që i kanë dhënë nofkën “Venezia e Linguadoca”. Përfitoni nga linja e re Marok - Francë për pushime në zbulimin e vendeve dhe kulturave të pasura me tradita.

Tangeri-Sète (direkte): Për nisjet nga Tangeri në orën 15.00, 18.00 dhe në orën 21.00 mbërritja në Sète është parashikuar në orën 9.00 të dy ditëve më pas.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim
 • Sète-Tangeri (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 48h 45m

  Prenoto Tani
 • Tangeri-Sète Koha e udhëtimit: 42h 30m

  Prenoto Tani
 • Tangeri-Sète (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 41h

  Prenoto Tani
 • Sète-Nador Koha e udhëtimit: 38h

  Prenoto Tani
 • Sète-Nador (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 42h 45m

  Prenoto Tani
 • Nador-Sète Koha e udhëtimit: 39h 45m

  Prenoto Tani
 • Nador-Sète (ndalesë Barcelona) Koha e udhëtimit: 41h 30m

  Prenoto Tani

KOHë IMBARKIMI

Imbarkim: 4h para nisjes

ME TË MBËRRITUR NË PORT

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

ORARI I HAPJES BILETARIA SÈTE

Nga e hëna në te shtunë: 09.00-18.00
(Orar i zgjatur në rast veprimi të Anijes deri në orën 21,00)
E djelë: Mbyllur
(Nga ora 14.00 në orën 21.00 vetëm në rast operimi të anijes)

Check-in

Për të bërë check-in pasagjerët duhet të paraqiten bashkë me biletën e udhëtimit dhe dokumentat e nevojshëm.


Ndez navigatorin satelitar

SELI GNV Në SÈTE

ZYRA DHE BILETARI Të PORTIT:Gare Maritime Orsetti
Tel.00 33 4 67 43 35 30
Email: booksete@gnv.it