NË BORDIN E TRAGETIT

Një guidë për gjithë sa është e dobishme për të mësuar kur të jesh në bordin e një trageti GNV

  • Pse kam një kabinë me katër shtretër nëse jemi dy persona?
  • Cilat janë oraret e hapjes/mbylljes të shërbimeve të bordit
  • Ku mund të paraqes ankesa dhe pretendime?

 

Pse kam një kabainë me katër shtretër nëse jemi dy persona?
Kabinat kanë katër shtretër sepse janë të konvertueshme, por zihen vetëm nga pasagjerët që kanë bërë rezervimin.

Cilat janë oraret e hapjes/mbylljes së shërbimeve të bordit?
Oraret ndryshojnë nga njësia në njësi: Për më shumë detaje GNV të fton të dëgjosh njofimet e bordit, të informohesh tek recepsioni ose të konsultosh programin e bordit.


Ku mund të paraqes ankesat dhe pretendimet ?

Mund të shkruash në

Mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Mail pec: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Faks: +39 010 5509302

 

Nuk ke gjettur përgjigjen që kërkoje? Telefono në Contact Center GNV në numrin +39 0102094591