KONTAKTE AGJENSI

Asistenca GNV rezervime online

Informacioni: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Numër telefoni + 39 010 2094591


Informacione tregtare në lidhje me:

Dokumentat, kohën dhe mënyrat operative të kodifikimit
Kushtet tregtare (komisione, pagesa)
Asistenca në praktikat administrative
Komisionet e kalimit

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.