RESTORANT NË TRAGET

risto coppia

Në tavolinë është bukur të zgjedhësh! GNV të jep mundësinë ta bësh këtë deri në fund, falë shumllojshmërisë së pjatave të propozuara dhe tipologjive të ndryshme të lokaleve që vë në dispozicion.

Restorant à la carte

Restorantet në bordin e anijeve GNV propozojnë kuzhinë me shije mesdhetare, ku zona takohet me shijet ndërkombëtare me një zgjedhje të gjerë të pjatave të para, të dyta dhe ëmbëlsirave. 

Ka gjithashtu oferta të menduara ekskluzivisht pët fëmijët.

Self-service

Një self service i shpjtë dhe informal, menu të pasura dhe të propozuara për të gjitha shijet.

Ka menu të veçanta për fëmijë.

Snack Bar

Në Snack Bar-et GNV mund të drekohet, darkohet, të hahet diçka e shpejtë apo mëngjes. Oferta varion dhe nënkupton snack, panine, sandëich, sallatë frutash, kos dhe akullore.

Piceria

Në disa prej trageteve GNV në verë piceria është e hapur, për të të lejuar shijimin e picës napoletane të propozuar në variante shumë të shijshme.

Në linjat Tunizi - Marok janë parashikuar piatanca halal.
Vini Re Pajisjet dhe Shërbimet e Bordit mund të ndryshojnë nga anija në anije dhe nga periudha në periudhë.