Barcelona - Tangeri


Udhëtoni me GNV në rrugë Barcelona - Tangeri

Zgjidh GNV për udhëtimet në linjën Barcelona-Tangeri. Prenoto online biletën e tragetit dhe nisu menjëherë për pushimet që ke ëndërruar gjithmonë: Spagna dhe Maroku të presin!

Prenoto menjëherë tragetin Barcelona-Tangeri, veprimet janë të thjeshta e intuitive: në pak sekonda arrin bileta për të nisur udhëtimin e ëndrrave të tua. Para se të vazhdosh konsulto ofertat për Marok në dispozicion dhe zbulo si të udhëtosh duke kursyer. Flota e GRANDI NAVI VELOCI do të të shoqërojë në zbulimin e dy qyteteve tërheqëse, të pasura me kulturë dhe tradita.

  • Barcelona - Tangeri Koha e udhëtimit: 31h

    Prenoto Tani
  • Tangeri - Barcelona Koha e udhëtimit: 33h

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim


Grandi Navi Veloci operon në 15 rrugët:

Genova - Porto Torres, Genova – Palermo, Genova – Barcellona, Genova – Tunisi, Genova – Tangeri, Civitavecchia – Palermo, Civitavecchia – Tunisi, Civitavecchia - Termini Imerese, Napoli – Palermo, Palermo – Tunisi, Barcellona - Tangeri, Barcelona-Nador, Sète – Tangeri, Sète - Nador, Bari - Durazzo.