CIVITAVECCHIA - TUNIZI


Libri i një traget për në / nga Tunizi

Të arrish në Tunizi është shumë e thjeshtë me GNV: bli menjëherë një biletë për udhëtimin Civitavecchia – Tunizi duke përdorur sistemin e prenotimit online, do të mund të blesh në mënyrë të sigurt e të shpejtë, duke përfituar nga ofertat GNV për në Tunizi që nuk duhen humbur.  

Tragetet GNV Civitavecchia - Tunizi ofrojnë shumë shërbime të menduara për rehatinë tënde dhe të garantojne kohë udhëtimi të pakrahasueshme: shko në vendin që ëndërron me GRANDI NAVI VELOCI, do të mund të udhëtosh me mikun tënd me 4 këmbë dhe të transportosh makinë e motor.

 

  • Civitavecchia-Tunizi (ndalesë Palermo) Koha e udhëtimit: 30h

    Prenoto Tani
  • Tunizi-Civitavecchia (ndalesë Palermo) Koha e udhëtimit: 35h

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim


Grandi Navi Veloci operon në 15 rrugët:

Genova - Porto Torres, Genova – Palermo, Genova – Barcellona, Genova – Tunisi, Genova – Tangeri, Civitavecchia – Palermo, Civitavecchia – Tunisi, Civitavecchia - Termini Imerese, Napoli – Palermo, Palermo – Tunisi, Barcellona - Tangeri, Barcelona-Nador, Sète – Tangeri, Sète - Nador, Bari - Durazzo.