KREDITET

Realizimi i kësaj faqeje interneti, konceptimi strategjiko-kreativ, ëeb dizajn-i dhe zhvillimi teknologjik, është nën kujdesin e Meloria Comunicazione


Realizimi i motorit të rezervimit dhe kalendarit të nisjeve është nën kujdesin e Departamenti i ITC Grandi Navi Veloci SpA