Sète - Nador


Libri i një traget për në Sete-Nador

Besoji GRANDI NAVI VELOCI dhe prenoto një traget në linjën Sète - Nador. Linja lidh Francën dhe Marokun dhe të lejon të udhëtosh drejt zbulimit të dy vendeve, të pasur me histori dhe traditë.

Të blesh online biletën është e thjeshtë dhe e shpejtë: mjafton të ndjekësh procedurën e dhënë për të prenotuar tragetin. Para se të vazhdosh, këshillohu menjëherë me ofertat për Marokun të disponueshme për të udhëtuar duke kursyer.

GNV do të të shoqërojë me flotën në linjën Francë-Marok duke të ofruar një lidhje direkt ndërmjet portit të Sète-s dhe atij të Nador.

 • Nador-Sète Koha e udhëtimit: 33h

  Prenoto Tani
 • Nador-Sèter (ndalesë Tangeri) Koha e udhëtimit: 58h

  Prenoto Tani
 • Sète -Nador (scalo Barcellona) Koha e udhëtimit: 40h

  Prenoto Tani
 • Sète -Nador (Diretto) Koha e udhëtimit: 36h

  Prenoto Tani


Grandi Navi Veloci operon në 15 rrugët:

Genova - Porto Torres, Genova – Palermo, Genova – Barcellona, Genova – Tunisi, Genova – Tangeri, Civitavecchia – Palermo, Civitavecchia – Tunisi, Civitavecchia - Termini Imerese, Napoli – Palermo, Palermo – Tunisi, Barcellona - Tangeri, Barcelona-Nador, Sète – Tangeri, Sète - Nador, Bari - Durazzo.