BURIMET NJERËZORE: PUNO ME NE

Personat në GNV janë një burim i rëndësishëm për të përballuar në mënyrë efektive sfidat e të tashmes dhe garancinë e së ardhmes. Jemi fuqimisht të orientuar që të arrijmë reziutat dhe jemi në kërkim të njerëzve të motivuar me një pasion të fortë për sukses për transportin detar. Suksesi i çdo kompanie nuk mund të lërë pa përfilluar profesionalizmin, motivimin dhe ndjenjën se u përket njerëzve . Prandaj pasioni për transportin detare, puna në skuadër, përmirësimi i vazhdueshëm, qendërsia e burimeve njerëzore, janë vlerat mbi të cilat kompania Grandi Navi Veloci synon të rrisë burimet e saj.


Sektorët e aktivitetit janë:


• Marittimo Detar
•Teknik
•Administrim, Financë dhe Kontroll
•Burime Njerëzore
•Sisteme kompjuterike
•Prenotime
•Hoteleri
•Terminal
•Tregtar Mallra dhe Pasagjerë
•Marketing
•Cilësi
•Ligjore

Nëse jeni të interesuar që të punoni me Grandi Navi Veloci mund të dërgoni CV-në Tuaj në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose për personelin detar në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.