PERSONA ME VËSHTIRËSI NË ECJE: SHËRBIME NË TRAGETE

PMR do të kuptohet Persona me Lëvizshmëri të Reduktuar
"Udhëtarët PMR “persona me lëvizshmëri të reduktuar” ose ”udhëtarë me aftësi të kufizuara”, gjendja e të cilëve kërkon një vëmendje të veçantë mund të kontaktojnë me telefon, për informacione dhe/ose prenotime, në Contact Center e GNV në numrin +39 010.2094591 ose me postë elektronike email në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Për informacione të mëtejshme konsultoni Kushte të Përgjithshme të Transportit të Pasagjerëve.

 

PMR al web