Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Internet

Kontrolloni cilësimet e roaming të pajisjes tuaj

Please be informed that onboard GNV vessels maritime roaming is available which allows you to continue using your mobile device in open sea.

We would like to inform you that maritime roaming rates are more expensive and are not included your ordinary rate plans valid in Italy and the EU customers. We advise you to enquire about the applicable rates with your customer care or the mobile operator’s website before the ship leaves the port.

When the mobile device registers on the maritime network, an SMS message will be sent which includes the rates applied by your mobile operator. If you do not wish to use maritime roaming, you can disable the roaming option or activate flight mode within the mobile device settings. However, if you wish to use the voice service only, you can just disable the data traffic service on your mobile device.

Ju dëshirojmë t'ju kujtojmë se përdorimi i rrjetit celular në bord (thirrjet dhe trafiku i të dhënave) është subjekt i tarifave të larta të menaxhuara nga rrjeti detar gsm dhe jo në përputhje me kontratën me operatorin tuaj të zakonshëm në breg. Për të shmangur tarifat që nuk përfshihen në planin tuaj të tarifave, ne ju këshillojmë të çaktivizoni trafikun e roaming dhe të të dhënave në pajisjen tuaj gjatë udhëtimit.

Nëse gjatë udhëtimit ke nevojë të lidhesh me internet, në zonat e përbashkëta të trageteve GRANDI NAVI VELOCI mund të hysh në shërbimin Ëi-Fi me pagesë.

Shërbim i disponueshëm në anijet:

 • Majestic
 • Excelsior
 • Superba
 • Suprema
 • Fantastic
 • Splendid
 • Excellent
 • Rhapsody
 • Azzurra
 • Cristal
 • Atlas