LAJM

GNV informon: aktivitete të jashtëzakonshme të menaxhimit të emergjencës COVID-19 dhe te dhënat për politikën e re të anullimit dhe të zëvendësimit
INFO
EksploroniZgjeroj

Tragete Barcelona

GRANDI NAVI VELOCI të con në Barcelonë, një ndër vendet më të dashura nga turistet italianë gjatë periudhës së verës. Zgjidh tragetet GNV për në Barcelonë dhe udhëto me të gjitha rehatitë me crime më të mira.

Prenoto tragetin tënd dhe nisu për në plazhet me të bukura të Spagna-s, zhytu në jetën më përfshirëse të natës në Evropë dhe zbulo të gjitha bukuritë e fshehura të Barcelonës, qytet i pasur me tradita dhe kulturë.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.